A Twilight Saga második részében, a New Moonban Jackson ismét Jasper Hale szerepébe bújt.

A film trailere (a fenébe, hogy az állóképen ez a nyomi farkas van :S):

Szereplők:
Kristen Stewart - Bella Swan
Robert Pattinson - Edward Cullen
Taylor Lautner - Jacob Black
Billy Burke - Charlie Swan
Jackson Rathbone - Jasper Hale
Nikki Reed - Rosalie Hale
Kellan Lutz - Emmett Cullen
Ashley Greene - Alice Cullen
Peter Facinelli - Carlisle Cullen
Elizabeth Reaser - Esme Cullen

Tartalom: Stephanie Meyer nagysikerű Alkonyat sorozatának második részében a románc halandó és vámpír között tovább szárnyal: Bella egyre mélyebbre merül a természetfeletti lények világában - így aztán még nagyobb veszélyben találja magát, mint korábban. Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacobhoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Személyes véleményem: A Twilight jobb volt, bár az igazat megvallva nagyon bírtam a Volturis jeleneteket. (Bocs, többre nem telik...)

Interjú Jacksonnal a New Moon premierjén Los Angelesben (ezt a lehengerlő mosolyt képtelenség felülmúlni, a szeméről nem is beszélve):

 

A New Moont megnézheted angolul az alábbi oldalon: http://stagevu.com/video/iwkuwjsjbvfy

Kis megjegyzés: A Twilightról szóló bejegyzést bővítettem egy rövid, ámde annál érdekesebb videóval. Kukkantsátok meg gyorsan! :)

Szerző: tanita  2010.03.16. 09:14 Szólj hozzá!

Címkék: interjú film twilight jackson rathbone

A bejegyzés trackback címe:

https://jacksonrathbone.blog.hu/api/trackback/id/tr971838047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása