Jackson Rathbone kilépett a 100 Monkeys zenekarból!

Részletek itt: http://news.100monkeys.hu/?p=1664

Szerző: tanita  2012.03.05. 21:01 Szólj hozzá!

Címkék: zene jackson rathbone 100 monkeys

Hosszú szünet után újraindul a blog. Az utóbbi időben kicsit elfelejtkeztem Jacksonról, de most leporolom a blogot, és gőzerővel újra nekivágok a bejegyzések gyártásának. Remélem, ez nem csak nekem, hanem Nektek is örömet fog okozni! :)

A nagy visszatérés megünnepléseként álljon itt két videó, melyekben Jackson improvizációját láthatjuk egy bizonyos Alana Kearns-Green nevű hölgyeménnyel.

 

Szerző: tanita  2011.07.03. 21:00 Szólj hozzá!

Címkék: jackson rathbone

Jackson a 2010-es moziban Sokkát alakítja.

A film trailere:

Szereplők:
Noah Ringer - Aang
Nicola Peltz - Katara
Jackson Rathbone - Sokka
Dev Patel - Zuko

Tartalom: Levegő, Víz, Föld, Tűz. Négy nemzetséget köt össze a végzet, amikor a Tűznemzetség brutális háborút indít a másik három ellen. Már egy évszázad telt el, és semmi remény arra, hogy letérjenek a pusztítás útjáról. A harcok próbára teszik Aang bátorságát is, aki rájön, hogy ő az egyetlen Avatar, aki képes mind a négy elemet irányítani. Így hát összeáll Katarával, a Vízhajlítóval, és Katara bátyjával, Sokkával, hogy visszaállítsák háborútól dúlt világuk egyensúlyát.

Személyes véleményem: Nekem kicsit zagyva volt a film, a szinkron pedig borzalmas. A rajzfilmsorozatból láttam pár részt, az sokkal jobban tetszett, ajánlom mindenkinek. :)

 

 

Szerző: tanita  2011.01.26. 00:17 Szólj hozzá!

Címkék: film jackson rathbone

A blogon már láthattatok egy videót murcianofantól (ld. február 15-i bejegyzés), most egy újabb következik, melyben Jasper Hale történetét foglalja össze. Nagyszerűen összeállított, hangulatos videó, hozzáillő zenei aláfestéssel.

Szerző: tanita  2010.09.03. 11:06 Szólj hozzá!

Címkék: film twilight jackson rathbone

Kis összeállítás Jacksonról és a kalapjairól. Remélem, elnyeri a tetszéseteket! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: tanita  2010.08.28. 17:32 Szólj hozzá!

Címkék: jackson rathbone

 

A film trailere:

 

Jackson a Twilight Saga harmadik részében, az Eclipse-ben ismét Jasper Hale-t alakítja. Lényeges változás az előző két részhez képest, hogy most jóval többet láthatunk belőle.

Szereplők:
Robert Pattinson - Edward Cullen
Kristen Stewart - Bella Swan
Taylor Lautner - Jacob Black
Bryce Dallas Howard - Victoria
Xavier Samuel - Riley
Ashley Greene - Alice Cullen
Peter Facinelli - Carlisle Cullen
Elizabeth Reaser - Esme Cullen
Kellan Lutz - Emmett Cullen
Nikki Reed - Rosalie Hale
Jackson Rathbone - Jasper Hale
Dakota Fanning - Jane
Billy Burke - Charlie Swan

Tartalom: Minden egy döntéssel kezdődik. Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielőtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami változott. Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok ősi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tűz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással. Mindent elveszíthet. Lassacskán kettészakítja az Edward iránt érzett szereleme és Jacobhoz kötődő barátsága. Nem akar választani, és vajon mi lesz a viszály vége? Képesek-e a vámpírok és a vérfarkasok békében élni egymás mellett, úgy hogy ugyanazt a halandót szeretik? Képesek-e úgy élni és küzdeni, hogy még véletlenül se essen bántódása Bellának?

Személyes véleményem: Nekem nagyon tetszett. Ugyan az Edward-Bella-Jacob háromszög kissé (vagyis inkább nagyon-nagyon) nyálas volt, de a film tele volt akciójelenetekkel, amik marhajól sikerültek, és itt-ott még némi humort is sikerült belecsempészni a filmbe. Jasper elég sok szerephez jutott, ez egy külön pozitívum. :)

Egy kis ízelítő a Jasper által vezetett harci kiképzésből (ajánlom figyelmetekbe Jackson arckifejezését, főleg a legvégén :)):

 

Jackson egyszavas jellemzése a főbb szereplőkről:

 

Végül egy interjú Jacksonnal, Ashley-vel és Kellannel:

 

Jackson találkozik önmagával. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: tanita  2010.08.04. 19:23 2 komment

Címkék: film twilight jackson rathbone

Jackson egy Gyilkos elmék epizódban is szerepel. Adam Jacksont, egy szállodai karbantartót alakít. A szállodában egy sorozatgyilkos ólálkodik, aki fiatal férfiakat öl. Azt hiszem, nem lövök le nagy poént, ha elárulom, hogy Adam a gyilkos (ez már az elején kiderül), aki a gyerekkorában a mostohaapjától elszenvedett bántalmazások miatt bekattant. Másik személyisége követte el a gyilkosságokat, Amanda (a film végén Jackson parókában, sminkben látható).

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a részt megnézheted itt online: http://stagevu.com/video/yrrwnxkfhjwd

Szerző: tanita  2010.07.28. 16:42 Szólj hozzá!

Címkék: film jackson rathbone

A címet egy YouTube videótól loptam, de egyáltalán nem ez fog következni. Ami jön, az egy viszonylag friss interjú, amit a Nylon magazin fotósorozatának készítése alatt vettek fel. Háttérzeneként a 100 Monkeys Keep Awake és Ugly Girl című dalai hallhatók. A videó után pedig tekintsétek meg a képeket is alant. :)

Apropó, valaki fel tudna világosítani, hogyan lett rajta hirtelen ennyi tetkó?

 

Akkor jöjjenek a képek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: tanita  2010.07.25. 18:27 2 komment

Címkék: interjú jackson rathbone

Kölyökképű Jacksonkánk a Disney 411 csatornán készített interjúkat a maga pörgő stílusában. Azt hiszem, ha nem ő lenne, akkor nagyon idegesítene ez a kis vigyorgós mitugrász. XD

Elsőként egy Hilary Duff interjú:

 

Egy számomra ismeretlen együttes is a kezei közé került: 

 

Itt pedig egy rendezvényről tudósít:

 

Amint megnéztem a The Last Airbendert, tudósítok róla. See ya! :)

Szerző: tanita  2010.07.18. 08:59 Szólj hozzá!

Címkék: jackson rathbone

A 2008-as Kegyenc fegyenc című filmben Robbie-t, a hippit alakítja.

A film trailere:

Szereplők:
Rob Schneider - Big Stan
David Carradine - Mester
Jennifer Morrison - Mindy
Scott Wilson - Warden Gasque
Jackson Rathbone - Robbie the Hippie

Tartalom: Stan Mintont (Rob Schneider) a kisstílű szélhámost börtönbüntetésre ítélik, amiért idős hölgyekből csalta ki nyugdíj-megtakarításaikat. Agyafúrt ügyvédje segítségével Stannek sikerül elhalasztania a letöltendőt hat hónappal; ennyi ideje marad, hogy elsimítsa ügye-bajos dolgait. Stan gyorsan depresszióban esik, hiszen tisztában van azzal, hogy mennyire kapós lesz a sitt nagy mackói között egy olyan apró és vézna ember, mint ő. Úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester (David Carradine) segítségét kéri, faragjon belőle rettenetes harcművészt, hogy képes legyen állni a sarat, mire eljön az idő. A hónapok során Stanből valóban kíméletlen harcos válik, s mikor bevonul a börtönbe, rá kell jönnie, hogy a dutyi egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte. Sokkal rosszabb!

Személyes véleményem: Elfogultságomban csak Jackson miatt akartam megnézni a filmet, mert Rob Schneidert nem igazán bírom, de azt kell mondanom, igazán kellemesen csalódtam. Végigröhögtem az egészet, jó kis film. Érdemes megnézni! :)

Jackson a filmben:

Egy rövid interjú Jacksonnal a filmről:

 

Szerző: tanita  2010.07.03. 17:59 Szólj hozzá!

Címkék: interjú film jackson rathbone