A 2008-as Kegyenc fegyenc című filmben Robbie-t, a hippit alakítja.

A film trailere:

Szereplők:
Rob Schneider - Big Stan
David Carradine - Mester
Jennifer Morrison - Mindy
Scott Wilson - Warden Gasque
Jackson Rathbone - Robbie the Hippie

Tartalom: Stan Mintont (Rob Schneider) a kisstílű szélhámost börtönbüntetésre ítélik, amiért idős hölgyekből csalta ki nyugdíj-megtakarításaikat. Agyafúrt ügyvédje segítségével Stannek sikerül elhalasztania a letöltendőt hat hónappal; ennyi ideje marad, hogy elsimítsa ügye-bajos dolgait. Stan gyorsan depresszióban esik, hiszen tisztában van azzal, hogy mennyire kapós lesz a sitt nagy mackói között egy olyan apró és vézna ember, mint ő. Úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester (David Carradine) segítségét kéri, faragjon belőle rettenetes harcművészt, hogy képes legyen állni a sarat, mire eljön az idő. A hónapok során Stanből valóban kíméletlen harcos válik, s mikor bevonul a börtönbe, rá kell jönnie, hogy a dutyi egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte. Sokkal rosszabb!

Személyes véleményem: Elfogultságomban csak Jackson miatt akartam megnézni a filmet, mert Rob Schneidert nem igazán bírom, de azt kell mondanom, igazán kellemesen csalódtam. Végigröhögtem az egészet, jó kis film. Érdemes megnézni! :)

Jackson a filmben:

Egy rövid interjú Jacksonnal a filmről:

 

Szerző: tanita  2010.07.03. 17:59 Szólj hozzá!

Címkék: interjú film jackson rathbone

A bejegyzés trackback címe:

https://jacksonrathbone.blog.hu/api/trackback/id/tr222127419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása