A címet egy YouTube videótól loptam, de egyáltalán nem ez fog következni. Ami jön, az egy viszonylag friss interjú, amit a Nylon magazin fotósorozatának készítése alatt vettek fel. Háttérzeneként a 100 Monkeys Keep Awake és Ugly Girl című dalai hallhatók. A videó után pedig tekintsétek meg a képeket is alant. :)

Apropó, valaki fel tudna világosítani, hogyan lett rajta hirtelen ennyi tetkó?

 

Akkor jöjjenek a képek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: tanita  2010.07.25. 18:27 2 komment

Címkék: interjú jackson rathbone

A bejegyzés trackback címe:

https://jacksonrathbone.blog.hu/api/trackback/id/tr102175142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nian 2010.12.26. 01:32:09

Hali

Először is köszi a munkát, amit a blogba fektetsz. :) Másodszor válaszolva a kérdésedre, a toll és farkába harapó kígyó nem tudom mikor került rá...bár utóbbiról annyi elmondható, hogy a folytonosság, az élet körforgásának jele, felfogástól függően.
A szüleiről készített tetkókról viszont elmondja, hogy: A Mom feliratos szívet egy éve készítette anyák napjára. A Dad feliratút pedig csak úgy brahiból, ha már fenn van a Mom is. Remélem segíthettem. :)

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2010.12.26. 15:56:54

szia
köszi a választ
sajnos a blog egyéb elfoglaltságaim miatt "élőhalott" formában létezik jelenleg, nem tudom, mikor lesz rá késztetésem, hogy új bejegyzéseket írjak
boldog karácsonyt!
süti beállítások módosítása